شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

ترامپ درخواست پادشاه سعودی برای حمله به یمن را رد کرد

یک پایگاه خبری صهیونیستی گزارش داد، رئیس جمهور آمریکا درخواست پادشاه عربستان سعودی برای حمله نیروی هوایی آمریکا به یمن در واکنش به حمله پهپادی انصارالله به تاسیسات نفتی عربستان را رد کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر ، منابع اطلاعاتی و نظامی گزارش داده‌اند که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درخواست «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان برای حمله نیروی هوایی آمریکا به یمن را رد کرده است.

 

براساس گزارش پایگاه خبری دبکا، این درخواست پس از حمله پهپاد یمنی به تاسیسات نفتی آرامکوی عربستان در روز 14 ماه مه انجام شده است.

 

پادشاه عربستان خواسته که واشنگتن نباید به سیاست عدم واکنش به حملات ایران به زیرساخت‌های نفتی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس ادامه دهد.

سلمان بن عبدالعزیز پیشنهاد داده واشنگتن اگر هم نمی‌خواهد به طور مستقیم وارد جنگ با ایران شود با حمله به حوثی‌ها که متحد ایران به شمار می‌آیند به تنبیه تهران بپردازد.

 

این گزارش افزود: اما رئیس جمهور آمریکا با رد این درخواست عربستان سعودی تاکید کرده که در جنگ یمن در زمینه تامین جنگنده‌های اماراتی و سعودی با داده‌های اطلاعاتی، سوخت و موشک کمک خواهد کرد.

سه شنبه گذشته ارتش یمن و انصارالله در عملیاتی تلافی‌جویانه در واکنش به حملات هوایی مکرر ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی، دو ایستگاه پمپاژ نفت متعلق به شرکت آرامکو در استان‌های «الدوادمی» و «عفیف» را هدف حمله قرار داد.

شبکه الجزیره با استناد به تصاویر ماهواره‌ای از خسارات قابل توجه به تاسیسات نفتی شرکت آرامکوی عربستان سعودی طی حملات پهپادی اخیر انصارالله یمن خبر داد.

 

الجزیره با اشاره به اینکه این حمله به ایستگاه شماره 8 نفتی سعودیها خسارت وارد کرده است نوشت: یکی از لوله‌های خطوط انتقال نفت دچار 4 متر شکستگی شده و بیش از هزار متر مربع از زمینهای اطراف دچار نشتی نفت شده است.

براساس این گزارش، تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که حمله پهپادی یمنی‌ها مستقیما خطوط انتقال نفت را هدف قرار داده است و این حمله دقیق صورت گرفته است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار